Glass House

Single-Family

Located in Playa Del Rey, California, the 2,500 sf project features an elevated 3-room suite perched atop an open carport structure. Without sacrificing privacy, the house was redesigned as a series of open and connected spaces with the dining room, living room, and kitchen as one open space. Transparency permeates the house which is illuminated by ample windows and a glass-paneled staircase. Exuding elegance and timelessness, the master bedroom is wrapped in floor-to-ceiling glass, giving the illusion that the room floats above the original house.

  • Stage: Completed
  • Year: 2014
-GLASS HOUSE SITE PLAN
-GLASS HOUSE FIRST FLOOR PLAN
-GLASS HOUSE SECOND FLOOR PLAN
-GLASS HOUSE LONGITUDINAL SECTION
-GLASS HOUSE CROSS SECTION
-0313133051_rev1
-0313132852
-0313132697
-0313132773
-IMG_7222
-IMG_7221
-IMG_7220